top of page

ARKIV 2019

Här hittar du klipp och artiklar från projekt och aktiviteter under 2019.

 

Ta del av företag som berättar hur de har arbetat med sitt digitaliseringsarbete. Vår förhoppning är att de inspirerar dig i ditt fortsatta arbete.

KLIPP FRÅN DIGITALISERINGSDAGEN BYGG OCH TRANSPORT 2019
ÖRNFRAKT - DIGITALA FRAKTSEDLAR

För att kunna mäta leveransprecisionen åt en kund har Örnfrakt digitaliserat sina fraktsedlar. Genom att ta bort de manuella pappersfraktsedlarna sparar man både tid och pengar. Redan efter kort tid är effekterna positiva, berättar Rikard Löfdahl, Transportledare Örnfrakt.

LARS ALBINSSON, VD FÖR MAESTRO

Ingen har råd att avstå från digitalisering. Däremot har du som företag massor att vinna på att ta hjälp av digitala lösningar. Lars Albinsson, vd för Maestro, är expert på digitala verktyg och innovation.

SAMUEL HOLMSTRÖM, VD FÖR LUNDQVIST TRÄVARU AB

Lundqvist Trävaru AB i Piteå har sjudubblats sin omsättning och ökat sin vinst genom att digitalisera. Med inspiration från Google och logik från spelvärlden har företaget omvandlats från en traditionell trävaruindustri till ett av Sveriges modernaste företag: femfaldigt Gasellföretag, vinnare av Smart industri-priset 2018 och nominerad till Svenska Dagbladets affärsbragd 2019. Samuel Holmström, vd, berättar hur du som byggföretag kan komma igång.

bottom of page